Create_a_map_small
Mymaps_smallBlank

PCTOKO

Address:
Twenterand, Overijssel, NL

Category: sponsor

Used in the following map:

vroomshoop

Komplete systemen

Wij kunnen u als klant een compleet systeem aanbieden die precies voldoet aan uw wensen als gebruiker van het systeem. Zo gaan wij eerst een oriëntatie verrichten op de werkelijke benodigdheden en er kunnen dan eventueel nog extra's worden toegepast om ook in de toekomst enige zekerheid te hebben van een op een juist niveau functioneren systeem. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen in onze shop of contact opnemen met sales@pctoko.nl

Virussen

Omdat er vrijwel elke week een aantal virussen over de wereld verspreid worden is het zeer belangrijk uw pc te beveiligen tegen dergelijke praktijken. Zo kunt u een groot aantal problemen voorkomen door regelmatig uw pc up-to-date te houden. Wij hebben dit als onderdeel van het PCTOKO quality system gemaakt dus wanneer u kiest voor deze dienst zullen wij dit voor u onderhouden.

Installatie van software

Heeft u een nieuw programma aangeschaft maar weet u niet hoe u dit programma op de juiste manier moet installeren? Wij doen het voor u! Zo weet u zeker dat er geen schade bij het besturingssysteem wordt veroorzaakt en kunt u met een gerust gevoel gebruik maken van de door uw aangeschafte software.

Storingen

Een storing is erg breed op te vatten. Zo kan het zijn dat u een probleem heeft met het installeren van bepaalde programmatuur of dat u niet meer in staat bent deze te gebruiken. We praten in dit geval over softwarematige problemen, problemen die in combinatie staan met het besturingssysteem (Windows) dat u gebruikt. Hardwarematige problemen zullen ook voorkomen, dit wil zeggen dat de apparatuur die u gebruikt defect is en u als gebruiker in de steek laat.

In beide gevallen kunt u bij PCTOKO terecht, wij kunnen u helpen met beide problemen en zullen altijd zo snel mogelijk een oplossing voor u proberen te vinden! We houden echter een marge aan van ongeveer 48 uur. Dit wil zeggen dat wij alles zullen doen om u probleem binnen 2 werkdagen op te lossen.Photos

104935_s