Create_a_map_small
Mymaps_smallBlank

Pinoku.al

Address:
Rruga Lidhja e Prizrenit 15
Tirana, 1001, Albania
069 225 7965

Category: Business

Used in the following map:

Map 2698031

Dyqani Online me i ri ne Shqiperi dhe me cmimet me te mira.
Ketu do te gjeni produkte nga te gjitha llojet dhe nga gjithe bota, me cmime me te mira se dyqanet. Qellimi yne eshte sigurimi i nje game te gjere produktesh dhe transporti sa me i shpejte.
-Ju beni blerjen ne faqe, dhe porosia mberrin ne shtepine tuaj per pak ore, pa patur nevoje te levizni nga shtepia.
-Pagesen e kryeni ne momentin qe merrni porosine, pa pasur nevoje per karte krediti.
Faleminderit qe zgjidhni Pinoku.al