Hoeve Biesland - Jan en Mieke Duijndam

Boerderijen

Verkoop van biologisch-dynamische rauwe melk en rundvlees.

Openingstijden:
Diverse verkooppunten. Zie website.
Aan huis: bellen voor een afspraak.

E-mail: streekproduct@hoevebiesland.nl

WAP-voeding

NL

Zuid-Holland

Delfgauw

Bieslandseweg 1

WAP in Nederland

Voeding op basis van het werk van Weston A. Price (WAP) wordt steeds populairder in Nederland door de inspanningen van o.a. Mike Donkers. Hoog tijd om elkaar beter te vinden zodat we elkaar beter kunnen ondersteunen in de zoektocht naar gezonde voeding. Scroll om verder te lezen.

Aan de rechterkant van de kaart vind je de diverse rubrieken/markers. Als je bijvoorbeeld op één van de markers klikt krijg je alleen die kleur op de kaart te zien.

Bij wap behandelaars staan niet alleen therapeuten die voedingsadviezen geven volgens de principe van Weston A. Price maar ook behandelaars die bijvoorbeeld goed zijn in schildklierbehandeling (dierlijk hormoon) maar niet volgens Weston A. Price adviseren. Lees daarom altijd de tekst door die verschijnt als je op de marker klikt.

DISCLAIMER
Hoewel er goede ervaringen worden verkregen met WAPF-voeding, zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht, specifiek of algemeen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en het navolgen van het advies van je behandelend arts of therapeut. Houd altijd contact met je huisarts of specialist.

Alle informatie die je hier opdoet, is een experiment. Hier kunnen geen garanties of claims aan worden ontleend. Je blijft zelf verantwoordelijk voor wat je met deze informatie doet.