L Business

Pinoku.al

Rruga Lidhja e Prizrenit 15
Tirana, , 1001 Albania
Dyqani Online me i ri ne Shqiperi dhe me cmimet me te mira.
Ketu do te gjeni produkte nga te gjitha llojet dhe nga gjithe bota, me cmime me te mira se dyqanet. Qellimi yne eshte sigurimi i nje game te gjere produktesh dhe transporti sa me i shpejte.
-Ju beni blerjen ne faqe, dhe porosia mberrin ne shtepine tuaj per pak ore, pa patur nevoje te levizni nga shtepia.
-Pagesen e kryeni ne momentin qe merrni porosine, pa pasur nevoje per karte krediti.
Faleminderit qe zgjidhni Pinoku.al
directions Directions
format_list_bulleted
Show List
place
Toggle Marker Titles
add_location
Add A Marker
help
Hide/Show Tooltips
Close

Map 2698031

Add New Marker To Map

You're marker will not be seen by anyone else. It will only be displayed on this device.

Address or Search:

Get Directions

directions Get Directions
pin_drop Add Destination
add_location Add Marker