Cw_logo

NORTHERN EUROPE (Denmark, Estonia, Finland, Greenland, Iceland, Latvia, Lithuania, Norway & Sweden)
NORGE, SVERIGE, FINLAND, DANMARK, ISLAND, GRONLAND, ESTLAND, LETTLAND OCH LITAUEN

Den europeiska kampsporter grupp Finder ar vars syfte är att stödja återupptäckten av europeiska kampsporter genom kraftfulla stipendium och arkeologiska experimenterande). Denna karta är avsedd att vara en representation av den historiska europeiska kampsporter samfundet att inte sluta anknytning till HEMA Alliance. Syftet med denna utbildning Partner Finder är att vara en service till HEMA samhället och för att visa den rika mångfalden och omfattningen av de historiska europeiska kampsporter.

Historiska europeiska kampsporter inkluderar men är inte slåss med Longsword, sida svärd, värja, personal, halberb, brottas, dolk, Messer, dussack, spjut, gädda, vapen bonde, Bata, la Canne, jogo du pau, med och utan rustning och mycket mer.

^^^   Hide Description   ^^^
Advertisements   
    loading...
  view locations on separate page
    Loading...

  X

  Add points:

  by clicking: (just click on the map)


  Do you know someone planning a wedding or are you getting married? You can easily create a map of your wedding with Wedding Mapper

  NORTHERN EUROPE (Denmark, Estonia, Finland, Greenland, Iceland, Latvia, Lithuania, Norway & Sweden)

  NORGE, SVERIGE, FINLAND, DANMARK, ISLAND, GRONLAND, ESTLAND, LETTLAND OCH LITAUEN Den europeiska kampsporter grupp Finder ar vars syfte är att stödja återupptäckten av europeiska kampsporter genom kraftfulla stipendium och arkeologiska experimenterande). Denna karta är avsedd att vara en representation av den historiska europeiska kampsporter samfundet att inte sluta anknytning till HEMA Alliance. Syftet med denna utbildning Partner Finder är att vara en service till HEMA samhället och för att visa den rika mångfalden och omfattningen av de historiska europeiska kampsporter. Historiska europeiska kampsporter inkluderar men är inte slåss med Longsword, sida svärd, värja, personal, halberb, brottas, dolk, Messer, dussack, spjut, gädda, vapen bonde, Bata, la Canne, jogo du pau, med och utan rustning och mycket mer.